IZJAVA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

U ime preduzeća Radović De Company – Arilje, obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne podatke u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju. Zaposleni u preduzeću su odgovorni za poštovanje načela zaštite privatnosti.
Prilikom dostave, Vaši podaci će biti prosleđeni kurirskoj službi. Podaci o mestu isporuke su podaci gde želite da pošaljemo pošiljku. Molimo Vas da sve podatke navedete što preciznije. U slučaju neispravno unetih podataka, može doći do vraćanja Vaše pošiljke i kašnjenja isporuke.

NAČIN PLAĆANJA

Predviđeni način plaćanja je pouzećem. Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje porudžbine kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje se vrši isključivo gotovinom.
Ukoliko zahtevate druge oblike plaćanja, molimo Vas da nas, pre potvrde kupovine, kontaktirate na tel. 0652250602.

DOSTAVA

Dostavu pošiljki vrši kurirska služba AKS i moguća je samo na teritoriji Republike Srbije. Dostava se vrši svakog radnog dana. Porudžbine potvrđene do 12h, biće poslate istog dana. Porudžbine potvrđene nakon 12h, biće poslate narednog radnog dana.
Cena dostave je 250,- din. Porudžbine čija vrednost prelazi 3000,- dinara se dostavljaju besplatno.

REKLAMACIJE

U slučaju da imate reklamaciju u vezi pošiljke, budite slobodni da nas kontaktirate na tel. 0652250602. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju.

POVRAĆAJ KUPLJENE ROBE

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Prilikom povraćaja robe obavezno je vratiti u ispravnom i nekorišćenom stanju i u originalnom i neoštećenom pakovanju. U suprotnom, paket neće biti primljen.

CENE PROIZVODA

Sve cene proizvoda, navedene na sajtu, su iskazane u dinarima, sa uračunatim PDV-om.

POPUSTI I PROMOCIJE

Ostvaruje se 5% popusta na porudžbine veće od 8000 dinara, i 10% popusta na porudžbine veće od 15000 dinara. Za iznos računa veći od 3000 dinara dostava je besplatna.